Cap de Setmana Ibèric 2017 -14 i 15 d'octubre-

Què us semblaria veure com vivien els ibers? Això és el què intentem al llarg del Cap de Setmana Ibèric: cada any us proposem diferents activitats i enguany hem preparat una visita teatralitzada i un tast per menjar i beure tal i com ells ho feien… Ens volem apropar al món ibèric des d’un vessant diferent.

 

Des de l’any 2000 que el primer cap de setmana d’octubre els poblats associats a la Ruta fem un munt d’activitats, visites i tallers per apropar-vos com vivien els ibers fa més de 2000 anys.

 

Enguany celebrarem el 17è Cap de Setmana Ibèric. De ben segur que tornarem a fer d’aquesta festa un dia per celebrar. Tots, petits i grans, hi esteu convidats. Apunteu-vos la cita a l’agenda: 14 i 15 d'octubre de 2017. Descobreix què us hem preparat enguany.


Vols rebre informació de les nostres activitats? Subscriu-te al nostre newsletter i t'avisarem.

 

La Ruta dels Ibers

Ausetans, laietans, indigets, ilercavons... et diuen res aquestes paraules? La Ruta dels Ibers és un projecte de turisme cultural coordinat des del Museu d’Arqueologia de Catalunya que té per objectiu donar a conèixer els principals jaciments ibèrics del nostre país, així com les tribus a les que pertanyien.


La Fortificació Ibèrica del Montgròs està integrada en aquesta ruta des dels seus inicis. En l’actualitat hi ha més d’una quinzena de jaciments que podeu visitar. A prop del nostre, en el territori de la tribu dels ausetans, trobareu dos jaciments més per descobrir: L’Esquerda a Roda de Ter i el Casol de Puigcastellet a Folgueroles. Us volem fer partícips d’aquests tresors: animeu-vos a visitar-los!

 

Logotip Ruta dels Ibers

Visita el web de la Ruta del Ibers.

Fulletó del Cap de Setmana Ibèric 2017

Edicions anteriors

Voleu veure algunes imatges més? Cliqueu aquí!

Descarrega't un menú ibèric!

Proveu a cuinar un tast de receptes romanes: mandonguilles amb gàrum, vi de roses, farinetes de blat, etc.

Centre d'Informació de la Rectoria del Brull

Rectoria del Brull
08559 El Brull (Barcelona)

info@muralles.cat
Tel. 938 840 692 (dissabtes, diumenges i festius de 9 a 15 h)

 

Com arribar al Centre Informació del Brull  Com arribar-hi

 

Vols rebre informació de les nostres activitats? Subscriu-te al nostre newsletter i t'avisarem.

Muralles.cat - Tots els drets reservats - Avís legal